SEMINAR

ARBEJDSMILJØ OG KRÆNKENDE ADFÆRD I AUTOBRANCHEN

6. oktober 2022, kl. 08.00-10.00.
Fysisk på Molestien 7 eller virtuelt på Teams

 

Dansk Metal og AutoBranchen Danmark har gennem det seneste år med støtte fra Velliv Fonden gennemført projekt ’Respekt på Værkstedet’ – en trivselsindsats målrettet autoværksteder som har til formål at arbejde forebyggende med krænkende adfærd.

Som afslutning på projektet inviteres du til et gratis seminar, hvor du har mulighed for at deltage fysisk I København eller online fra dit hjem eller arbejdsplads – eventuelt sammen med kollegaerne. 

Program:

Der serveres morgenmad fysisk på molestien fra kl. 07.30.

Velkomst

Hvorfor arbejde med respekt på værkstedet?

Gitte Seeberg, Adm. Direktør AutoBranchen Danmark

Majken Baarstrøm Kidmose, Forbundssekretær, Organisationssekretariatet

’Respekt på Værkstedet’ – arbejdsmiljø og trivsel i autobranchen, v. Loke Bisbjerg Nielsen

Erfaringer fra værkstedet, v. Torben Juhl, Værkstedschef, Vejlebo & Larsen.

 

TILMELD DIG HER:

 
    På seminaret kan du lære om projektet og dets resultater. Du vil få viden om arbejdsmiljø og krænkende adfærd i branchen. Du får en række opmærksomhedspunkter i forhold til, hvordan du kan forebygge krænkende adfærd på autoværksteder og i autobranchen i det hele taget. Du bliver også klogere på, hvordan du som medarbejder eller leder kan sætte initiativer i værk mod krænkende adfærd og skabe større trivsel på værkstedet.

    Arrangementet er tiltænkt dig, som arbejder i autobranchen eller en lignende branche, eller dig som er interesseret i, hvordan man forebygger krænkende adfærd, og hvordan man generelt sikrer et godt arbejdsmiljø.

    Tilmeld dig og kollegerne allerede nu, og få opdateringer når programmet kommer på plads.